Liftonderhoud

Art Control onderhoud, repareert en renoveert alle merken en typen liften.

Met een voor uw lift(en) optimaal passende service-overeenkomst bent u verzekerd van het betrouwbaar en veilig functioneren van uw lift(en).


Art Control onderhoudt liften voor o.a.:
woningbouwverenigingen, winkels en bedrijven,
kantoren en scholen, verenigingen van eigenaren,

restaurants en hotels, stichtingen.

Visie

Vanwege onze heldere en simpele bedrijfsstructuur zijn we zeer concurrerend met onze onderhoudsprijzen en hebben we mede door onze servicegerichte en flexibele instelling de afgelopen 33 jaar een waardevolle en betrouwbare staat van dienst opgebouwd. De klanten waarmee we vanaf 1991 begonnen zijn, maken nog steeds deel uit van ons huidige groeiende klantenbestand. We zijn dus net zo zuinig op onze klanten als op hun liften. Uiteraard kunnen we, indien gewenst, een uitgebreide referentielijst overleggen.

Vanzelfsprekend zijn onze monteurs speciaal opgeleid om te kunnen en mogen werken aan liftinstallaties. 

Onderhoud

Het preventieve onderhoudssysteem van Art Control geeft de zekerheid dat de liftinstallaties veilig en bedrijfszeker zullen functioneren. Naast een gedegen (ouderwetse) opleiding binnen ons bedrijf is ervaring minstens zo belangrijk voor de uitvoering van liftonderhoud. Met een ervaring van 40 jaar in de lifttechniek en 45 jaar in de besturingstechniek kunnen we onze klanten altijd professioneel bijstaan.

 

Service
Voor de uitvoering van het liftonderhoud heeft u altijd uw 'eigen' servicemonteur. De voordelen spreken voor zich: de monteur kent de lift door en door, maar ook het gebouw, de toegang en de beheerders/bewoners. Hiermee wordt onwetendheid/onbekendheid in alle aspecten voorkomen (en u weet precies hoe zij/hij haar/zijn koffie drinkt 😊). 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het onderhouden van uw lift, klik dan op de knop "offerte".

www.artcontrol.nl