Liftrenovatie

Art Control Lifttechniek is specialist op het gebied van totale liftrenovaties.
Als enige liftbedrijf in Nederland ontwerpen en bouwen we liftbesturingen en kunnen hierdoor flexibel inspringen op de specifieke gebruikerswensen van de klant.

Door toepassing van een uitgekiende fabricagemethode, kunnen we het vervangen van de besturing, hangkabels, inspectiekooikast, het pulssysteem en de drukknoptableaus meestal in 1 dag bewerkstelligen. Dankzij de zorgvuldige voorbereiding en planning, ondervind de liftgebruiker dus nauwelijks hinder van een dergelijke modificatie. 

Ook het vervangen van liftmachines, staalkabels, liftdeuren, kooibekledingen etc. verzorgen we soepel en vakkundig met een minimale overlast voor de gebruikers.

Alle door ons geplaatste materialen zijn van hoogwaardige A-kwaliteit en worden professioneel geplaatst, waardoor we een lange garantietermijn kunnen bieden. Op alle materialen die vervangen worden bij een renovatie heeft u altijd volledige garantie, dus ook op het uurloon.

De door ons uitgevoerde renovaties / modificaties worden altijd door de daartoe bevoegde instantie gekeurd en keuringspuntenvrij opgeleverd.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het renoveren van uw lift, klik dan op de knop "offerte".

www.artcontrol.nl
www.artcontrol.nl
www.artcontrol.nl
www.artcontrol.nl
www.artcontrol.nl